Forest HillHoe geraakt u  in B&B Forest Hill?

Uiteraard met het vliegtuig. Een rechtstreekse vlucht vanuit Brussel, met Thai Airways, is comfortabel.  De vlucht zelf duurt iets meer dan 11 uur.  Er is vijf uur tijdsverschil tussen Belgie en Thailand (in de winter 6 uur). Andere maatschappijen bieden goedkopere vluchten aan, maar dan wel met een overstap. Hoedan ook, u zal altijd in de vroege ochtend in Bangkok aankomen. Verwacht dus lange rijen Farang (Thai voor vreemdelingen) aan de grenscontrole.

Van de luchthaven hebt u verschillende mogelijkheden om Forest Hill te bereiken. Wij kunnen u met een taxi laten ophalen en naar Forest Hill laten brengen voor 2.500 Thaibath. Welk vervoermiddel U ook kiest, neem nooit een taxi in de aankomsthal van de luchthaven want dan betaalt U veel te veel. De rit duurt iets meer dan 2 uur.

Een goedkoper alternatief dan de taxi is de trein (vertrekt meerdere keren per dag vanuit het Payatai of Makkason treinstation in Bangkok). Volgens de treintabel duurt de rit tot in Prachinburi station drie uur. Van hier is het nog 20 minuten rijden naar Forest Hill. Indien u met de trein derde klasse rijdt is het avontuur meteen begonnen.

Het juiste woord is treinstation
Het juiste woord is treinstation

De bus is comfortabeler en sneller en vertrekt van een van de vele busstations in Bangkok voor ongeveer 9€ enkele rit. Contacteer ons als u deze optie verkiest.

In Prachinburi kan u een auto huren. In Bangkok rondrijden raden we af. (Motor)fietsen kunnen we ook voor u huren. Kijk wel uit, Thailand is niet de plaats waar je pas leert rijden. En als u rijdt draag dan altijd een helm, anders bent u een gedroomd doelwit voor de politie ook als alle Thai zonder rijden.

Wij kunnen alleszins ervoor zorgen dat elke gast van Forest Hill een transport op zijn of haar maat krijgt aangeboden.

Veiligheid eerst
Veiligheid eerst

Tot uw dienst
Tot uw dienst

Tuktuk, lokaal vervoer
Tuktuk, lokaal vervoer