Forest Hill .. Wie zijn wij?

B&B Forest Hill is een Bed and Breakfast gelegen vlak naast de zuidelijke toegangspoort van het nationale park Khao Yai in de provincie Prachinburi ten oosten van Bangkok. In tegenstelling tot de noordelijke toegangspoort, is het bijna niet toeristisch en is het authentieke landelijke karakter behouden.

Onze missie is om onze gasten te ontvangen in een ontspannen sfeer met alle moderne comfort. Onze gasten zijn natuur- en wildlife liefhebbers en reizigers die graag ‘off the beaten track’ willen zijn. Onze plaats is een ideale stop voor degenen die over land reizen naar het nabijgelegen Cambodja (angkhor wat)

Omringd door Khao Yai bergen en een boeddhistische tempel, vindt u een moderne accommodatie in een weelderige tropische tuin.

 

Forest Hill view

 

 

Onze Elephant en Tiger Cabana

Forest Hill wordt ‘gerund’ door een Thai / Belgisch koppel, die naast Thais en Nederlands ook Engels, Frans en Duits spreken. De accommodatie beschikt over gratis WiFi, een privé zwembad met buiten Keuken, die onze gasten kunnen gebruiken. Check onze accommodatie om onze luxe Cabanas te bekijken.

Wij kunnen u ook helpen met een rondleiding in het nationaal park Khao Yai en uw verblijf in Thailand, evenals het naburige Cambodja. Raadpleeg onze pagina ‘wat kan je doen’ voor meer informatie over de regio en als inspiratie voor uw verblijf in Forest Hill. 

Uitzicht vanaf het prive dakterras van de cabanas

Welkom bij Forest Hill

Een tropisch sieraad in landelijk Thailand.

Joan and Kanya

Kanya en Joan

Uw Gastvrouw en Gastheer
Vragen? Contacteer ons!
Nu